Gezondheid is een persoonlijke verantwoordelijkheid. Het gaat niet om het perfect zijn, maar om het creëren van evenwicht, op een authentieke, helende, natuurlijke en een niet-oordelende manier. Jouw meest waardevolle medicijn voor een gezond en gelukkig leven ligt in het leren luisteren naar jouw lichaam en hart.

Mind Body Scan

In de moderne tijd lezen we verschillende gezondheidstrends op het internet. Maar welke trend/advies moet je nou volgen? Worstel jij met spijsverteringsproblemen, huidproblemen, angst, depressie, stress, menstruatieproblemen of een andere ongemakkelijke situatie? Of je nu gewoon een bepaald gezondheidsprobleem wilt oplossen of bereid bent om ayurveda in alle gebieden van je leven te brengen, ik ben hier om je te ondersteunen.

Lees meer

1:1 Mentorship 

De meest krachtige en duurzame manier hoe ik jou kan ondersteunen en begeleiden is met een 1:1 mentorship. Elk persoon uniek, en daarom verdien jij ook een unieke behandeling die passend is bij jouw body-mental type en levensomstandigheden. Verandering gebeurt niet in 1 dag, maar heeft tijd en aandacht nodig. Binnen een traject werken we langere tijd samen, zodat ik je kan helpen om veranderingen duurzaam door te voeren en ik jouw stok achter de deur kan zijn om echt blijvende verbeteringen te maken.

Wil jij vol energie en kracht je dromen achterna gaan, begeleiding krijgen hoe je gezond, gelukkig en energiek je leven kunt leiden en de focus behouden? Kies dan voor een mentorship. 

Lees meer

Ayurvedische massages

Uit het hoofd, in het lichaam. Laat de energie weer vrij stromen door het lichaam. 

Een moment van rust, aandacht, zachtheid, ontspanning, stilte en verbinding. Volledig aarden met aandacht voor wat er is in het moment. Even 100% tijd voor jezelf. Waarbij je niets hoeft, alles kunt loslaten en heerlijk mag ontspannen. 

Er wordt gebruikt gemaakt van warme medicinale kruidenolie, afgestemd op jouw unieke body-mental type en jouw situatie, tijdens deze liefdevolle zachte lichaamsbehandeling.

Lees meer

Workshops

Bekijk de agenda, voor aankomende workshops.

Verschillende workshops van verschillende teachers.

Lees meer