Je eigen gezondheid is iets waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Het draait niet om perfectie, maar om het vinden van jouw sweet spot. Het belangrijkste medicijn voor een gezond en gelukkig leven is het leren luisteren naar je lichaam en je hart. 

Hoe kun je met mij werken?

Mind Body Scan

De eerste stap naar het optimaliseren van jouw gezondheid

1:1 Mentorship

Duurzame begeleiding bij chronische klachten

Webshop

Wellness producten die jouw welzijn ondersteunen

Workshop Studio

Wil je een evenement, workshop of individuele sessies organiseren? Conscious Mudi biedt de studio aan voor verhuur. 

Wat anderen vinden

“Ik ben na 1 sessie er al veel sterker uit gekomen. Daar heb ik bij andere psychologen weken/maanden over gedaan. Chapeau!


Drempels zijn nu minor bumps. 


Ik kwam eigenlijk voor iets anders, maar ze gaf me wat ik nodig had. Ik heb zoveel inzichten gekregen, die blijkbaar ZO diep zaten. Ik voel me dankbaar dat zij dit heeft kunnen onthullen.”

Ravenna

“Je hebt mij geholpen door ervoor mij te zijn, keuze te maken vanuit liefde in plaats van angst, door te luisteren en de juiste moeilijke vragen te stellen, mij tot nieuwe inzichten weten te brengen. De juiste vragen lieten mij verder ontdekken hoe ik er in stond, hoe ik verder kon gaan. Het heeft mij ontzettend geholpen in het weer leren kennen van mijzelf en het genieten van alles om mij heen.


Ik heb voor Taylie gekozen omdat zij Ayurveda en een holistische benadering van het helen van je lichaam combineert met psychologie. Door de combinatie had ik vertrouwen in de manier hoe zij in de wereld zou staan en dat die mooi aansluit bij mij die van mij.”

Anne