What others say

Lees hieronder de ervaringen van anderen.

Ik voel mij dankbaar!

“Ik ben na 1 sessie er al veel sterker uit gekomen. Daar heb ik bij andere psychologen weken/maanden over gedaan. Chapeau!


Naast het feit dat ze gewoon goed is in wat ze doet, is ze lekker enthousiast en erg gemotiveerd om je te begeleiden. Ze had naar me geluisterd en kon heel goed uitleggen waar ik aan kon werken. Ik voelde me erg serieus genomen.


Haar verslag was erg uitgebreid en ik herkende me erin terug. De tools die ze me gaf waren eenvoudig, duidelijk en meteen toe te passen. Drempels zijn nu minor bumps.


Ik kwam eigenlijk voor iets anders, maar ze gaf me wat ik nodig had. Ik heb zoveel inzichten gekregen, die blijkbaar ZO diep zaten. Ik voel em dankbaar dat zij dit heeft kunnen onthullen.”

Ravenna 

“Taylie hielp mij om zelf helemaal in balans te komen, waardoor ik uiteindelijk zwanger mocht worden tijdens het traject. Tijdens onze laatste sessie bleek ik eindelijk zwanger te zijn. Dat vond ik zo speciaal! Alsof de cirkel helemaal rond was. 


Ze is een geweldige spaceholder - ik voelde me tijdens elke sessie gehoord en gezien EN ik kon tussendoor bij haar terecht als ik ergens tegenaan liep. Taylie kan geweldig aanvoelen en weet precies de juiste vragen te stellen om tot de beste oplossing te komen. 


Ik kwam bij Taylie omdat ik graag zwanger wilde worden. Haar energie en werkwijze leek mij erg fijn en wist na ons eerste gesprek al dat ik heir geen spijt van zou krijgen.”

Angel

“Ik ben bij taylie terecht gekomen uit nieuwsgierigheid. Ik had last van maagklachten en voelde dat er meer was. 


Ik ben altijd een persoon die in zijn hoofd zit. Dat komt ook door mijn achtergrond. Wetenschappelijk opgeleid als psycholoog, daar leer je vooral wat er in het hoofd gebeurd. Maar als je in het veld zit merk je er meer is dan het hoofd. 


Door met Taylie in gesprek te gaan ben ik achter de achterliggende factoren gekomen van de klachten. Deel hoofd maar ook deel lichaam zoals voeding. Zonder dat het zweverig is. Deze combinatie en het vertrouwen, de openheid die Taylie uitstraalt en de kennis die zij heeft, is de body mental consult een enorme aanwinst op mij als persoon maar ook in mijn professie.”

Jeroen van Rijst

“Je mag best weten dat ik na onze sessie anders ben gaan leven. Veel bewuster met mijn eten en drinken. Het gaat ook heel erg de goede kant op met de Anxiety. Dus dankjewel voor je authenticiteit en liefde.


Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd in mijn lichaam, nieuwe inzichten in Ayurveda en in de kruiden die bij mijn lichaam passen. Tevens het feit, ondanks dat ik veel bezig ben met mental health, ik mijzelf een beetje aan het voorbij lopen was.


Taylie weet waar ze het over heeft, neemt oprecht de tijd voor je. Zonder bezig te zijn met een drukke tijdsplanning. Je kan uitgebreid je verhaal doen en aandachtig maakt ze hier een verslag van met unieke en passende adviezen, waar je direct mee aan de slag kan." 


Guido Scholten 

“Ze stelt doortastende vragen, die hielpen tot de kern van mijn vragen te komen. Ze is accuraat, meelevend en begripvol. Ik gun iedereen een Taylie om zich krachtiger en zelfverzekerder te voelen.


Taylie heeft een goed luisterend oor waardoor ik me vanaf het eerst moment gehoord en op me gemak voelde. In onze gesprekken heb ik geleerd dat je je niet anders of gek hoeft te voelen, maar dat je juist uniek bent als persoon, dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel zekerder ben geworden en dit juist als mijn kracht ben gaan zien.”

Nadie Waardenburg 

“Ik vind het bijzonder hoe ik aan de hand deze "persoonlijke handleiding" mezelf weer richting kan geven en kan gaan bouwen aan een gebalanceerde levensstijl geheel afgestemd op mijn persoonlijkheid.


Het uiteindelijke plan is heel inzichtelijk. Er staan praktische tips in die persoonlijk op mij zijn afgestemd. Zo voelt het alsof ik kan leven op het ritme dat perfect bij mij past. Het is een combinatie van leefstijl inrichten en (gedachte)patronen.


Na de Mind-Body Scan heb ik besloten om te gaan voor de mentorship omdat ik merk dat ik het fijn vind om handvatten te hebben in het chaotische hoofd van mij.”

Naomi Rich

“Je luistert met kalmte, compassie en oprechte interesse. Je creëert van nature een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Je hebt veel kennis en enthousiasme en je kan dingen heel helder uitleggen.


Door jouw Mind-Body Scan, jouw uitleg en voorbeelden, weet ik wat typerend is bij mij, wat mijn valkuilen en uitdagingen zijn, waar ik vooral op moet letten om in balans te blijven.


Ik heb een beter inzicht waardoor ik bepaalde klachten ervaar en ik weet hoe ik mijn voeding en leefstijl hierop kan aanpassen.”

Olga

“Tijdens een moeilijke situatie wist je met mij in contact te komen. Ik heb het toen echt even moeilijk gehad. Waar een ander mij niet begreep of zelfs bijna de schuld gaf, deelde jij je gevoel en zorgde jij ervoor dat ik bleef en doorging voor mezelf.


Je hebt ontzettend veel voor me betekend, je luisterde echt, je hoorde echt wat ik zei en je reageerde daar ook op. Je stelde vaak de juiste vragen en wist iets los te peuteren. Ik voelde mij vrij genoeg om alles tegen je te zeggen.


Ik heb geleerd om mezelf weer open te gaan stellen en vaker voor mezelf te gaan kiezen. Je hebt me goed begeleid door mijn proces heen en heb hele fijne gesprekken gehad. Goede adviezen gekregen, aangegeven welke dingen goed zijn om nu te doen. Hoe ik meer rust, balans en ontspanning kan toepassen.”

Evelien Emmerik Wallenburg

“Je hebt mij geholpen door ervoor mij te zijn, keuze te maken vanuit liefde in plaats van angst, door te luisteren en de juiste moeilijke vragen te stellen, mij tot nieuwe inzichten weten te brengen. De juiste vragen lieten mij verder ontdekken hoe ik er in stond, hoe ik verder kon gaan. Het heeft mij ontzettend geholpen in het weer leren kennen van mijzelf en het genieten van alles om mij heen.


Toen ik bij je aanklopte ging ik door een grote verandering in mijn leven. De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik mij niet zo alleen voelde in deze periode. Door je liefdevolle, vrolijke energie keek ik altijd uit naar onze sessies!


Ik heb voor Taylie gekozen omdat zij Ayurveda en een holistische benadering van het helen van je lichaam combineert met psychologie. Door de combinatie had ik vertrouwen in de manier hoe zij in de wereld zou staan en dat die mooi aansluit bij mij die van mij.”

Anne

“Voor mij was het erg moeilijk om een juiste voedingspatroon te hanteren op mijn drukke baan. Je was heel behulpzaam, doortastend en professioneel. Je dacht mee in mijn situatie, en dacht in mogelijkheden.


Ik heb mezelf beter leren kennen en ik ben er ook achter gekomen hoe ik voor een optimale voeding kan zorgen die het beste bij mij past. Ik heb een productenlijst en levensstijl adviezen ontvangen, die zeer praktisch waren, waardoor ik het geleerde ook meteen kon toepassen. Jouw advies over hoe ik het ideale voedingspatroon voor mij, kan toepassen op mijn drukke werk heeft enorm geholpen.”

Davey

“Ik ken Taylie als een passievolle professional die zich vol overgave verbindt met hetgeen ze doet. Het is een gegeven dat ze samen met jou de gewenste resultaten behaald, dankzij het feit dat Taylie de standaard tradtionele zienswijze los durft te laten, jou centraal zet en als startpunt voor verbetering neemt.


Wie Taylie van nature is, haar voorkomen en benadering, brengen niet alleen de beloofde lichamelijke voordelen met zich mee, ze neemt het emotionele en mentale asepct evenzeer in acht. Dit maakt haar speciaal.


Haar oog voor detail, te zien wat er daadwerkelijk speelt en in staat te zijn een vertaalslag te maken naar haalbare oplossingen.


Het leeft in haar core: go exelerate growth, health and happiness.”

Vera Nathalie

“Ik heb jou leren kennen als een sterke, open, humoristische vrouw. Ik heb veel steun van jou gevoeld in de therapiesessies en jouw scherpe inzichten en opmerkingen zeer gewaardeerd.”

Anoniem

“Het contact was persoonlijk en doelgericht. Door middel van een groot empathisch vermogen en een ontzettend vriendelijke maar doelgerichte aanpak, kom jij echt tot de kern. Jij hoeft mensen maar aan te kijken en je kunt met ze lezen en schrijven.


Deze vernieuwende aanpak komt naar mijn inziens voort uit een warm hart en passie om mensen te willen helpen met de daarbij behorende kennis en ervaring.


Je hebt bij mij aangewakkerd wat op dat moment ver te zoeken was, de kracht om door te zetten en daar ben ik je nog steeds heel erg dankbaar voor.


Wat bij mij voornamelijk is blijven hangen is dat jij mij het gevoel gaf dat ik mag blijven dromen en trots mag zijn op mezelf. Je hebt me geholpen weer van mezelf te houden en te geloven in de toekomst en dat is heel bijzonder, gezien de staat waarin ik op dat moment verkeerde.


Al jouw sessies zijn tot in de puntjes verzorgd en ook al neemt de sessie een andere wending, beweeg jij daarin in mee. Geen “vaste vorm” of opsomming van feitjes, maar inzichten en hulp op maat, aangepast op de behoeften van degene die je voor je hebt.


Na mijn depressie heb jij mij geholpen om in te zien dat mijn verleden mijn toekomst niet hoeft te bepalen. Dat ik ook met mijn littekens groot mag dromen en dat mijn depressie mij niet hoeft tegen te houden in wat ik wil.”

Anoniem

“Wat heb jij mij veel gegeven! Jouw steun en betrokkenheid, en ja soms zelfs een traan. Soms heb je ook iets persoonlijks vertelt tijdens onze individuele sessies. Je stelde je open en kwetsbaar op, jij leerde mij dat “dat” verbinding geeft. Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen.”

Anoniem

“Bedankt voor de steun en inspirerende woorden die ik van je heb mogen ontvangen tijdens deze kwetsbare periode in mijn leven. Ik voelde mij veilig bij jou en je gaf mij inzichten. Waardoor ik nu veel beter in mijn vel zit. Op veel momenten ben je echt mijn voorbeeld geweest.”

Anoniem

“Je bent positief, en blijft rustig en straalt kalmte uit. Mijn vraag was hoe ik tevreden kan zijn met wat ik heb en meer genieten van de reis naar mijn uiteindelijke doel. Je hebt mij geleerd om te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven en te waarderen waar ik nu ben. Verder het leren loslaten, specifiek mensen, ook als dat pijn doet.”

Jasmijn Bronkhorst

“Ayurveda heeft mij heel erg geholpen om mezelf te leren kennen, zowel op lichamelijk als mentaal gebied. En Taylie kan dat super goed uitleggen, echt een aanrader. De uitgebreide productenlijst is super duidelijk en ziet er ook mooi uit. De aanvullende informatie over de seizoenen is heel waardevol. En de ayurveda klok ga ik zeker toepassen! Dankjewel.”

Renske Feller

“Taylie heeft een passie voor Ayurveda en een achtergrond in neuropsychologie. Dat maakt haar iemand die bekwaam en holistisch te werk gaat. Haar wetenschappelijke kennis en gevoel voor spiritualiteit zijn een krachtige combinatie. Op mijn verjaardag demonstreerde ze een pols reading, waar iedereen zo van onder de indruk was dat het hele gezelschap ervoor in de rij ging staan. Ik zou haar met alle vertrouwen aanraden.”

Naomie Kok Luis

“Als je rondloopt met een mentale blokkade, ben je de juiste persoon om naar toe te gaan, voor een goed gesprek. Je staat open voor alles, maar vooral ben je een luisterend oor, je luistert ook echt.


Je hebt een brede kennis en weet veel. Je weet het goed te beargumenteren en bent ook transparant in de informatie die je geeft. Ook ben je heel eerlijk wanneer je het niet zeker weet.


Je hebt een roeping voor de rest van de wereld. En ik ben ervan overtuigd dat jij de levens van velen op een positieve manier zult beïnvloeden en veranderen. Je hebt mijn dosha bepaalt en aan de hand daarvan voeding en leefstijl adviezen gegeven.”

Anela Bektic

“Ik was aanwezig op jouw lezing over de Ayurvedische kijk op voeding. Fantastisch het experiment met dat water en het eten. Zeer inzichtelijk. Het maakte me bewuster van de kracht en het effect van voeding, zowel op de juiste als op de verkeerde manier. Dus hoe je voedsel je kan helpen en tekort kan doen. Je enthousiasme triggert, zeker in combinatie met je persoonlijke verhaal. Ik was erg geïnspireerd door hoe je je verhaal vertelde.

Ayurvedische kijk op voeding, sprekers event

“Mijn vraag was gefocust op moeheid in combinatie van goede voeding. Door middel van de test, heeft het mij verdieping gegeven. Ik heb overigens veel geleerd door jouw social media kanalen, waar je veel info deelt. ik leer meer over mezelf als type. Hoe ik het beste daarmee om kan gaan. Wat het beste eetpatroon is voor mij en hoe ik mijn mindset constructief kan veranderen. Je bent enorm empathisch, inspirerend en motiverend.”

Sherida Lucia Kartowirjo

“Ik was aanwezig op jouw lezing over de Ayurvedische kijk op voeding. Fantastisch het experiment met dat water en het eten. Zeer inzichtelijk. Het maakte me bewuster van de kracht en het effect van voeding, zowel op de juiste als op de verkeerde manier. Dus hoe je voedsel je kan helpen en tekort kan doen. Je enthousiasme triggert, zeker in combinatie met je persoonlijke verhaal. Ik was erg geïnspireerd door hoe je je verhaal vertelde.

Ayurvedische kijk op voeding, sprekers event