Testimonials

“Het zal mij altijd bijblijven hoe je mij door deze moeilijke tijd heen hebt gesleept en het gesprek met mij bent aangegaan over mijn mentale klachten. Mijn hulpvraag was eigenlijk gericht op fysieke klachten maar door het doorvragen naar mijn mentale staat (dat een groot deel van de fysieke klachten veroorzaakten), heeft mij bewust gemaakt dat ik ook aan mijn mentale gezondheid moet werken. Door de gesprekken over mijn klachten, bewustzijn, leefstijl en mentale gesteldheid, heb ik veel over mezelf geleerd. De neiging tot bewijsdrang, bevestiging zoeken enz. De keiharde waarheid, die nodig is om aan mezelf te kunnen werken. Dankjewel!”

Anoniem

“Tijdens een moeilijke situatie wist je met mij in contact te komen. Ik heb het toen echt even moeilijk gehad. Waar een ander mij niet begreep of zelfs bijna de schuld gaf, deelde jij je gevoel en zorgde jij ervoor dat ik bleef en doorging voor mezelf.
Je hebt ontzettend veel voor me betekend, je luisterde echt, je hoorde echt wat ik zei en je reageerde daar ook op. Je stelde vaak de juiste vragen en wist iets los te peuteren. Ik voelde mij vrij genoeg om alles tegen je te zeggen.
Ik heb geleerd om mezelf weer open te gaan stellen en vaker voor mezelf te gaan kiezen. Je hebt me goed begeleid door mijn proces heen en heb hele fijne gesprekken gehad. Goede adviezen gekregen, aangegeven welke dingen goed zijn om nu te doen. Hoe ik meer rust, balans en ontspanning kan toepassen.”

Evelien Emmerik Wallenburg

Traject

Ik gebruik mijn achtergrond in de psychologie, kennis van ayurveda, voeding, levensstijl, kruiden, zelfzorg, beweging en lichaamswerk therapie, zoals shiro abhyanga en abhyanga, om onevenwichtigheden te corrigeren en gezondheid en echt welzijn tot stand te brengen. 

De adviezen zijn praktisch, behulpzaam en goed om te implementeren. Niet iedereen heeft dit allemaal nodig, we kijken samen echt wat jij nodig hebt en we voeren ze zeker niet allemaal tegelijk uit. Afhankelijk van jouw behoefte maken we een persoonlijk behandelplan.

Er is geen standaardbehandeling of protocol. In plaats daarvan zeggen we: “het hangt ervan af”. Het is afhankelijke van de individuele natuurlijke constitutie, individuele specifieke achtergrond, het seizoen, leeftijd, klimaat enzovoort. Twee personen kunnen dezelfde onevenwichtigheden hebben, maar vereisen een ander behandeling. Belangrijk is de erkenning dat elk individu uniek is en een unieke blauwdruk heeft voor gezondheid.

Dus wil jij:

 • motivatie vinden om het lichaam te krijgen dat je altijd al wilde? Oftewel een gezond, fit en veerkrachtig lichaam. 
 • manieren vinden om je geest te kalmeren, zodat je een betere partner, vriendin, zus, ouder, collega en mens kunt zijn?
 • jouw spijsvertering genezen, zodat je geen ongemakken meer ervaart na een maaltijd? 
 • meer zelfinzicht en persoonlijk groeien, zodat jij jouw kwaliteiten kan benutten en jouw valkuilen kan herkennen?
 • op ontdekkingsreis terug naar jezelf? 
 • niet meer belemmerd worden door jouw overtuigingen en niet helpende gedragingen?
 • meer intuïtief gaan leven, met meer zelfvertrouwen keuzes kan maken?
 • vroegtijdig signalen kunnen herkennen, zodat je niet meer terugvalt in oude patronen?
 • het zelfhelend vermogen van jouw lichaam activeren?
 • beter leren omgaan met emoties, angst, stress en/of depressie? 
 • mee kunnen leven met jouw natuurlijke cyclus, met de natuur, zodat jij energiek, vitaal en fris het leven doorgaat?
 • meer helderheid en rust in je hoofd krijgen?
 • lichamelijke, emotionele en mentale afvalstoffen opruimen?

Testimonial

“Ik heb bij haar hulp gezocht om een stap verder te komen in mijn battle met hormonale klachten. Ik lees, maanden later, alle informatie die ik heb gekregen nog regelmatig terug.
Na maanden, heb ik eindelijk mijn menstruatie weer terug. Mijn cyclus is momenteel redelijk goed!!! Ik voelde me bij Taylie gehoord en begrepen en dat geeft motivatie om steeds weer opnieuw te proberen zo goed mogelijk naar mijn lichaam te leren luisteren.
Naast voedingstips denk ik dat het meest waardevolle toch het emotionele/mentale stukje voor mij is geweest. Taylie heeft een ontzettende inspirerende persoonlijkheid. Ze maakte me warm met haar eigen verhaal en alle informatie die ze online deelt. Bedankt lieve Taylie”

Anoniem

Hoe een traject eruit kan zien:

Een 12 weeks traject gericht op  meer zelfinzicht, persoonlijk groeien, meer zelfvertrouwen en zelfliefde en een optimale gezondheid en energie, zodat jij jouw dromen kunt waarmaken. Je krijgt zowel theoretische uitleg als praktische oefeningen. We gaan samen bouwen aan een sterke fundering, werken aan jouw innerlijke wereld en je gezondheid zodat je meer energie hebt, geen fysieke belemmeringen meer voelt, innerlijke rust ervaart en veerkrachtig wordt voor de buitenwereld. Het wordt jouw reis naar geluk en balans. 

Onderwerpen:

 • Persoonlijke intenties zetten – motivatie, sabotage, consequentie
 • Geluk, succes, doelen
 • Zelfkennis : kwaliteiten en valkuilen 
 • Belemmerende gedachten transformeren naar helpende gedachten
 • Hoe omgaan met emoties 
 • Energieniveau : het leren aanvoelen van jouw grenzen en leren grenzen stellen
 • Eigenwaarde – Ik versterking (zelfliefde/acceptatie)
 • Patronen herkennen, doorbreken, vervangen 
 • Timemanagement – prioriteiten – focus 
 • Ayurveda voeding en levensstijl adviezen
 • Ayurveda dosha test 
 • Visionboard
Om de 2 weken hebben we een online zoom call, waarin we de opdrachten en inzichten bespreken en nog meer de diepte in kunnen duiken. Wekelijks krijg je opdrachten opgestuurd via de mail. Tussendoor is er mail support bij vragen. Binnen 48 uur krijg je een antwoord terug.

 

Samen gaan we werken aan een duurzame manier van leven en het vinden van evenwicht. Het loslaten van belemmerende oude patronen en het nieuwe helpende gedragingen/gedachten verwelkomen. De weg terug naar huis, naar innerlijke rust vinden. Waar jij volledig kan bloeien, vol inspiratie, geluk en zelfvertrouwen. Je volledig veilig en lekker voelen in je eigen vel, zodat jij je dromen waar kan maken. Ten volste je ware potentieel kan ontplooien. 
6 online sessie voor 603,79 euro

Het is een eenmalige investering, waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Ik geloof in een duurzame en natuurlijke aanpak, waarmee je jezelf en je lichaam leert kennen. Zodat je voor de rest van je leven je eigen handleiding kent.

Mijn aanpak is zo holistisch al het maar kan. Lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Het negeren van een van deze aspecten is het missen van het geheel. Ik zie jou als een geheel. Ik zie jou als een uniek wezen met een jouw eigen geest-lichaam fysiologie.

Alle symptomen of ongemakken die jij ervaart ontstaan in het geest-lichaam systeem. Tegelijkertijd, bevinden de systemen die nodig zijn om je te genezen ook in het geest-lichaam systeem: je spijsvertering, hormonen, immuniteit, wat betekent dat jij jouw beste genezer bent. Je hebt alleen de juiste richting en ik ben hier om jou te ondersteunen.

Boek hier jouw gratis kennismakingsgesprek, waarin we kijken hoe ik jou het beste kan ondersteunen.
Boekingssysteem